English | Magyar

Nyitólap | Kleno Trade | Kleno Trend | Keresés az oldalon:

Facebook

Cégünkről

Üdvözöljük megújult honlapjainkon!

A Kleno Trade Kft 2003-ban alakult és a vendéglátóipari bútorok kereskedelmére specializálódott.

Szakterületeink a szállodai, éttermi és rendezvény bútorok, ezen belül is beltéri és kültéri bútorok illetve wellness berendezések.

www.klenotrade.hu

Online termékválasztékunkban találja a Kleno Trade márka kínálatát, amely a funkcionális, költséghatékony, letisztult formavilágú termékeket foglalja magában,

www.klenotrend.hu

illetve az ÚJ Kleno Trend márkát, amelyben olyan exkluzív és design bútorokat ajánlunk figyelmébe, amelyek nemcsak a vendéglátóipar de akár egy otthon díszei is lehetnek. Élvezze a design irányzatok adta szárnyalást vagy keressen az elképzeléseinek megfelelően akár legyen az klasszikus, art deco, vintage, modern vagy kortárs stílus - mindezt megtalálja a www.klenotrend.hu weboldalunkon.

Nem talált az elképzeléseinek megfelelő bútort? Ossza meg velünk elképzeléseit és szélesebb kínálatunkból további javaslatokat küldünk Önnek.

Élvezze a keresést és kérjen árajánlatot könnyen és gyorsan online, weboldalunkon keresztül, a termékek alatt lévő kosár jel kiválasztásával.

Amennyiben további segítségre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, hogy szakmai és belsőépítészeti tapasztalatainkat megosztva hozzájáruljunk üzlethelyisége hatékony kialakításához vagy otthona berendezéséhez; info@klenotrade.hu.